Virtual Private Servers

Προσωπικοί Πόροι, Επεκτασιμότητα & Απόλυτη Διαχείριση

Παρέχουμε premium λύσεις hosting για επιτυχημένες ιστοσελίδες, eShop με υψηλή κίνηση ή για μεταπώληση web hosting. Χτίστε το προσωπικό σας VPS, ρυθμίζοντας τα επιθυμητά χαρακτηριστικά ή επιλέξετε ένα από τα τρία παρακάτω πακέτα.

Disk Space

20 GB

Disk Space

30 GB

Disk Space

40 GB

Disk Space

50 GB

Disk Space

60 GB

Disk Space

120 GB

RAM

1.5 GB

RAM

2 GB

RAM

2.5 GB

RAM

3 GB

RAM

4 GB

RAM

5 GB

Bandwidth

500 GB

Bandwidth

1 TB

Bandwidth

2 TB

Bandwidth

3 TB

Bandwidth

5 TB

Bandwidth

10 TB

Cores

4

Cores

4

Cores

6

Cores

6

Cores

8

Cores

12

IP

1

IP

1

IP

1

IP

2

IP

2

IP

2

Πακέτα Linux VPS

Επιλέξαμε για εσάς χαρακτηριστικά και ρυθμίσεις που θεωρούμε χρυσή τομή των μέσων αναγκαίων χαρακτηριστικών και του κόστους διατήρησης.

Ultra

43.33 €

ανά μήνα για 1 έτος κύκλο

47.17 €

ανά μήνα για 6 μήνες κύκλο

62.67 €

ανά μήνα για 3 μήνες κύκλο

Αποτελεί το μεταβατικό στάδιο από το shared hosting, όταν οι απαιτήσεις μιας ιστοσελίδας αυξάνονται σε πόρους, οι οποίοι πρέπει να είναι αποκλειστικοί Με το προσωπικό HostName και τις Dedicated IP, βελτιστοποιήστε την αναγνωριστικότητα των domains σας και αποφύγετε τη σήμανση των μηνυμάτων σας ως spam.

30 GB Χωρητικότητα Δίσκου
(+60 GB Backup Space)
1 TB Κίνηση ανά Μήνα
(Dual Gigabit Network)
2 GB RAM
1 CPU 64-bit Enterprise Processing Core
CentOS 7 or 8 64-bit Linux
cPanel, DirectAdmin, Plesk ή Vesta
+ Δωρεάν High Encryption HostName SSL Certificates

xRay

55 €

ανά μήνα για 1 έτος κύκλο

62.67 €

ανά μήνα για 6 μήνες κύκλο

73 €

ανά μήνα για 3 μήνες κύκλο

Ιδανική λύση για μεταπώληση φιλοξενίας ή για φιλοξενία ιστοσελίδας με μεγάλες απαιτήσεις πόρων συστήματος. Φιλοξενήστε απεριόριστες ξεχωριστές ιστοσελίδες με ξεχωριστά control panels, χαρακτηριστικά και ονόματα, καθώς και resellers με αντίστοιχες δυνατότητες. Δημιουργήστε τους δικούς σας NameServers, κρατώντας την ανωνυμία της angellight ως κεντρικού παρόχου.

45 GB Χωρητικότητα Δίσκου
(+90 GB Backup Space)
2 TB Κίνηση ανά Μήνα
(Dual Gigabit Network)
3 GB RAM
2 CPU 64-bit Enterprise Processing Core
CentOS 7 or 8 64-bit Linux
cPanel, DirectAdmin, Plesk ή Vesta
+ Δωρεάν High Encryption HostName SSL Certificate

angellight

72.25 €

ανά μήνα για 1 έτος κύκλο

83 €

ανά μήνα για 6 μήνες κύκλο

94 €

ανά μήνα για 3 μήνες κύκλο

Μια κορυφαία λύση για μεταπώληση φιλοξενίας ή για φιλοξενία δυναμικών ιστοσελίδων με μεγάλη επισκεψιμότητα. Παρέχοντας έως 12 πυρήνες και μεγάλη μνήμη, εξασφαλίζει ανώτερο performance από dedicated server με βασικά χαρακτηριστικά, γεγονός που το τοποθετεί ως το σκαλοπάτι πριν από το Dedicated Hosting.

75 GB Χωρητικότητα Δίσκου
(+150 GB Backup Space)
3 TB Κίνηση ανά Μήνα
(Dual Gigabit Network)
4 GB RAM
4 CPU 64-bit Enterprise Processing Core
CentOS 7 or 8 64-bit Linux
cPanel, DirectAdmin, Plesk ή Vesta
+ Δωρεάν High Encryption HostName SSL Certificate

Απόλυτος Έλεγχος, Υψηλές Επιδόσεις & Επεκτασιμότητα

Ετοιμάσαμε για εσάς μια υπηρεσία με εγγύηση ποιότητας, με εκατοντάδες προεγκατεστημένα χαρακτηριστικά και ρυθμίσεις που εξασφαλίζουν ταχύτητα, λειτουργικότητα και ασφάλεια. Τα Virtual Private Server μας θεωρούνται κορυφαίες premium υπηρεσίες για χρήστες που παίρνουν στα σοβαρά τη διαδικτυακή τους παρουσία.

100% Uptime Δικτύου

Με περισσότερο από 99,99% μέσο uptime υπηρεσιών και με 100% Uptime Δικτύου, είστε σίγουροι ότι η σελίδα και οι λογαριασμοί eMail σας θα είναι πάντα online. Οι servers μας συνδέονται στο internet μέσα από 7 ISPs. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν η μία από τις 7 σταματήσει να λειτουργεί, η ιστοσελίδα σας θα είναι ακόμα διαθέσιμη.

Ασύγκριτες Επιδόσεις

Διασφαλίστε υψηλές ταχύτητες και αποδόσεις για τους επισκέπτες των ιστοσελίδων σας με 100% Αυθεντικούς πόρους σε native 64-bit servers 32 πυρήνων υψηλού χρονισμού, με γρήγορη DDR3 ή DDR4 Registered RAM και σκληρούς δίσκους σε Hardware RAID. Στηρίζουμε την αυθεντική ποιότητα και λέμε όχι στην πολιτική των ψεύτικων, απεριόριστων πόρων.

Υψηλή Ασφάλεια

Διασφαλίστε για την ιστοσελίδα, τα αρχεία και τις online υπηρεσίες σας υψηλή ασφάλεια με ισχυρά Hardware & Software Firewalls. Με καθημερινές αναβαθμίσεις και 24ωρο dynamic monitoring συνδέσεων, οι servers μας παρέχουν ασφάλεια από hacking, intrusion, brute forcing και spamming.

24/7 Global Υποστήριξη

Η φιλοσοφία μας αρχίζει και τελειώνει στον ανθρωποκεντρισμό. Για το λόγο αυτό δίνουμε τη μέγιστη σημασία στην επικοινωνία και στην αποτελεσματική υποστήριξη από εκπροσώπους μας σε 7 χώρες. Γίνοντας κι εσείς μέλος της οικογένειας της angellight, θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Γιατί να επιλέξετε την angellight για το Virtual Private Server σας

 • 1. Premium Virtualization

  Χωρίς να αναφέρουμε λεπτομέρειες, που είναι διαθέσιμες για εσάς με επικοινωνία μαζί μας, αλλά τονίζοντας την ουσία, οι μηχανικοί δικτύου μας πραγματοποίησαν εκτενείς μελέτες και κατέληξαν σε compilations που εναλλάσουν τη χρήση modules και extensions όπως τα Mod SuPHP, Mod Ruid2, Fastcgi, Mod Qos, EAccelerator, Mod Bandwidth, Mod Security, Suhosin, Xcache και άλλων, για το μέγιστο δυνατό performance, reliability και security. Καθημερινά ελέγχουμε το δίκτυό μας με αυτοματισμούς, αλλά και χειροκίνητα, για να επιβεβαιώσουμε τα χαρακτηριστικά εγγύησης της ποιότητας που θεωρούμε standard.

 • 2. High Grade Hardware & Servers

  παροχή υπηρεσιών με servers πολυπήρηνων επεξεργαστών AMD Opteron υψηλού χρονισμού, για μεγάλη επεξεργαστική ισχύ και κάλυψη φιλοξενίας ιστοσελίδων με υψηλές επεξεργαστικές ανάγκες. Οι περισσότερες εταιρείες που παρέχουν χαμηλό κόστος φιλοξενίας, για να είναι οικονομικά βιώσιμες οι υπηρεσίες τους, χρησιμοποιούν χαμηλής ποιότητας hardware και servers χαμηλής επεξεργαστικής ισχύος ή servers παλαιότερης γενιάς. Η χρήση hardware αυτού του τύπου προκαλεί προβλήματα για την κατάταξη των ιστοσελίδων σας στις μηχανές αναζήτησης, καθώς και αργή πρόσβαση που οδηγεί σε χαμένες πωλήσεις και κακή εικόνα για τις ιστοσελίδες σας. Η εταιρεία μας σέβεται τους πελάτες της και χρησιμοποιεί αποκλειστικά high grade hardware για αυθεντική ποιότητα και πελάτες - συνεργάτες - επιχειρήσεις με μέλλον.

 • 3. 100% Αυθεντικοί Πόροι Συστήματος

  οι πόροι συστήματος που σας παρέχονται για τις υπηρεσίες φιλοξενίας, όπως η χωρητικότητα, η κίνηση, η επεξεργαστική ισχύς και η μνήμη, είναι 100% αυθεντικοί, με βάση την αυστηρή πολιτική μας ενάντια στο overselling, που χρησιμοποιείται συχνά στην αγορά, παρέχοντας εικονικούς, απεριόριστους πόρους

 • 4. Εγκατάσταση Περιορισμένου Αριθμού Πακέτων ανά Server

  τα VPS που σας παρέχουμε, εγκαθίστανται σε διακομιστές, μετά από έρευνα στους διαθέσιμους πόρους συστήματος, έτσι ώστε κάθε διακομιστής να εξυπηρετεί περιορισμένο αριθμό χρηστών και οι διακομιστές να παρέχουν σε όλους τους χρήστες υψηλή ποιότητα υπηρεσίας

 • 5. Δωρεάν SSL Certificates

  για κάθε VPS, εκδίδουμε δωρεάν, υψηλής κρυπτογράφησης, validated SSL Certificates, για προστασία του HostName και των υπηρεσιών του Linux (mail service, ftp service και άλλων), καθώς και για τον πίνακα ελέγχου cPanel ή Plesk. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες και χρήστες του VPS σας δε θα λαμβάνουν warnings ανασφαλούς σύνδεσης και η μεταφορά e-mail και αρχείων, μπορεί να πραγματοποιείται με υψηλή κρυπτογράφηση 256 bit.

 • 6. Δωρεάν Διαφήμιση στο Google

  η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες κατά κύριο λόγο, μέσα ένα ανεπτυγμένο δίκτυο μεταπωλητών και αντιμετωπίζει τις εταιρείες που υποστηρίζει σα συνεργάτες. Μέλημά μας είναι να βοηθάμε την οικονομική ανάπτυξη των επιχειρήσεων που στηρίζονται σε εμάς. Για λόγο αυτό, παρέχουμε ως Google Partner, δωρεάν υπηρεσίες προώθησης εταιρειών. Για κάθε VPS, παρέχουμε αρχικά και δωρεάν, κουπόνι διαφήμισης στο Google, αξίας 100 €.

 • 7. Δωρεάν Εργαλεία Διαχείρισης

  σας παρέχουμε δωρεάν πίνακα ελέγχου cPanel ή Plesk, ως αντιπρόσωποι των κατασκευάστριων εταιρειών, καθώς και πολλά πρόσθετα εργαλεία για τη διαχείριση του VPS σας. Γνωρίζοντας τις ανάγκες των μεταπωλητών φιλοξενίας, αναπτύξαμε πρόσθετο λογισμικό για τη μαζική διόρθωση permissions - ownerships - groups, μηχανισμούς για την απομακρυσμένη παραγγελία και διαχείριση domain names μέσα από WHMCS, μηχανισμούς μεταπώλησης hosting και domains, μετατροπείς κωδικοποιήσεων και πολλά άλλα.

 • 8. Διαθεσιμότητα Δικτύου

  παροχή υπηρεσιών μέσα από πολλαπλούς ISP (Internet Service Providers), όπως οι Level 3, Global Crossings, LambdaNet, Deutsche Telekom, DE-CIX και ECIX, για τη διασφάλιση μεγαλύτερου του 99,9% ποσοστού διαθεσιμότητας δικτύου

 • 9. Ασφάλεια Ενάντια στο Abusing Πόρων

  καθημερινά μεριμνούμε, προστατεύοντας τους servers που παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας, από χρήστες που υπερβαίνουν τα λογικά όρια χρήσης πόρων συστήματος, όπως η επεξεργαστική ισχύς και η μνήμη, διασφαλίζοντας τη σταθερή ποιότητα πόρων, ανεξάρτητα της ώρας και της χρήσης ενός διακομιστή μέσα στην ημέρα

 • 10. Κοινά Στοιχεία Πρόσβασης

  για την πρόσβαση σε όλους τους πίνακες διαχείρισης και στα εργαλεία που σας παρέχουμε, αρκεί το e-Mail σας και ένας ασφαλής κωδικός, καθώς έχουμε φροντίσει την αλυσιδωτή, ανταλλαγή στοιχείων πρόσβασης μεταξύ των ξεχωριστών συστημάτων, με τον κεντρικό Πίνακα Διαχείρισης Υπηρεσιών

 • 11. High Grade Software & Firewall Security

  στις υπηρεσίες shared hosting, έχουμε μεριμνήσει για τη χρήση ισχυρών firewall για την προστασία των αρχείων σας από τις περισσότερες προσπάθειες hacking, όπως το brute forcing, το flood attack και άλλα

 • 12. Φανατική Υποστήριξη & Αναβαθμίσεις Λογισμικού

  μεριμνούμε καθημερινά, έτσι ώστε οι servers που σας εξυπηρετούν, να έχουν εγκατεστημένες τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού, παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια ενάντια σε νέους τύπους επιθέσεων hacking. Οι μηχανικοί δικτύου μας έχουν προϋπηρεσία σε τμήματα ασφαλείας και λογισμικού τραπεζών και ISP. Επίσης, ως αντιπρόσωποι των εταιρειών κατασκευής λογισμικού διαχείρισης των VPS σας, έχουμε άμεση πρόσβαση επικοινωνίας με την υψηλότερη βαθμίδα τεχνικής υποστήριξης λογισμικού των αντίστοιχων εταιρειών.

 • 13. Δωρεάν Αναβάθμιση Χαρακτηριστικών

  διατηρώντας οποιαδήποτε φιλοξενία στην εταιρεία μας, λαμβάνετε δωρεάν αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών κάθε φορά που αλλάζουμε τα αντίστοιχα πακέτα κατά καιρούς, προσθέτοντας δωρεάν επιπλέον χώρο, κίνηση, επεξεργαστική ισχύ, μνήμη και άλλα

 • 14. Αλλαγή Πακέτου χωρίς Διακοπή

  σας παρέχουμε τη δυνατότητα αναβάθμισης του πακέτου σας στο επόμενο εντός λεπτών, καθώς και μεταφορά virtual private server σε νέο server με διατήρηση των Dedicated IP σας, χωρίς διακοπή, διασφαλίζοντάς σας ότι θα εξυπηρετούνται, όλοι οι επισκέπτες ή πελάτες των ιστοσελίδων σας, ανεξάρτητα από τον αριθμό και τις κινήσεις τους

 • 15. Μεγάλες Εκπτώσεις

  ανάλογα με τον αριθμό των υπηρεσιών που διατηρείτε στην Angellight, παρέχουμε εκπτώσεις, ανά κατηγορία υπηρεσιών, για να εξασφαλίσουμε υψηλότερο κέρδος προς την επιχείρησή σας, από τη μεταπώληση των υπηρεσιών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες.

 • cPanel Web Hosting