And on the ninth day God said; "Let there be Web"

angellight MEMORANDUM OF ASSOCIATION 1:2    

Η angellight Services Ltd είναι μια εταιρεία με ιστορία και εμπειρία μεγαλύτερη των 15 χρόνων. Απευθείας, ή μέσα από το ανεπτυγμένο δίκτυο μεταπωλητών μας, εξυπηρετούμε με σεβασμό, χιλιάδες πελάτες σε χώρες της Ευρώπης, στην Αμερική και στην Ιαπωνία. Κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, πολυεθνικές εταιρείες και οργανισμοί, βασίζονται στα συστήματά μας, για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η εμπιστοσύνη προς την εταιρείας μας, οφείλεται στη σταθερή πολιτική ποιότητας και συνεχούς ανάπτυξης ειδικευμένου λογισμικού, για την εξυπηρέτηση των συνεργατών μας, σε ιδιωτικό επίπεδο ανά εταιρεία. Εξελίξουμε τα συστήματά μας για κάθε εταιρεία ξεχωριστά, για να αποτελέσουμε τον ιδανικό συνεργάτη και μοναδικό προμηθευτή δικτυακών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι κατά βάση ανθρωποκεντρική και έχει στόχο την εξέλιξη και ανάπτυξη των επιχειρήσεων και ατόμων που συναλλάσσονται μαζί μας.

  δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας, με το ίδιο επίπεδο λογικής που τα δημιούργησε  
Αλμπερτ Αϊνσταιν

Πως μπορείτε να Επωφεληθείτε από Εμάς

Μέσα σε δυσχερείς οικονομικές περιόδους, η κοινωνία εκπαιδεύει τη μέση επιχειρηματική κοινότητα, στην εφαρμογή κινήσεων λιτότητας και περιορισμού. Οι επιχειρήσεις, με βάση τον υψηλό ανταγωνισμό, χάνουν την τοπική αγορά, την οποία θεωρούσαν δεδομένη και οδηγούνται σε εμπορική απόγνωση.

Η πολιτική όμως της παγκοσμιοποίησης, παρουσιάζει ευκαιρίες και δυνατότητες που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια επιχείρηση για να μεταβεί σε ένα ανώτερο επίπεδο παροχής υπηρεσιών και πώλησης προϊόντων. Η angellight Services Ltd, διαχειρίζεται επιχειρήσεις, τις συμβουλεύει, τις στηρίζει και τις προάγει στο ανώτερο αυτό επίπεδο.

Η εταιρεία μας, δημιουργεί όλες τις βάσεις και τις προϋποθέσεις για να αυξήσει τον ετήσιο τζίρο επιχειρήσεων, μέσα από την επέκταση των αγορών τους εγχώρια και παγκόσμια.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να διαβάσετε κάποιους από τους λόγους, για τους οποίους πιστεύουμε ότι μπορούμε να αποτελέσουμε τον ιδανικό πάροχο δικτυακών υπηρεσιών για εσάς, παρακαλούμε πατήστε εδώ. Συμπληρωματικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα πληροφοριών για υπηρεσίες reseller, πατώντας εδώ.

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

WIND
Vodafone
Eurobank
Alpha Bank
Aegean Baltic Bank
BMW
Opel
ANT1
Star Channel
Miele
EYDAP
Medasset

Ποιοι είναι οι Τομείς Δραστηριοτήτων μας

Συχνά μας ρωτούν για τον τύπο, τον τομέα της εταιρείας μας και τους ανταγωνιστές της˙ μια ερώτηση που δύσκολα μπορούμε να απαντήσουμε.
Αν ήμασταν συμβουλευτική εταιρεία, θα παρείχαμε συμβουλές και θα ζητούσαμε την εφαρμογή τους μέσα από άλλους συνεργάτες. Παρόλα αυτά, παρέχουμε συμβουλές σε επιχειρήσεις για μείωση του κόστους λειτουργίας τους και για μεθόδους αύξησης του τζίρου τους.

Αν ήμασταν διαφημιστική εταιρεία, θα προωθούσαμε αποκλειστικά, δομημένα και ολοκληρωμένα εταιρικά προφίλ, τα οποία δε θα είχαμε σχεδιάσει. Παρόλα αυτά, διαφημίζουμε και προωθούμε εταιρείες στην παγκόσμια αγορά, μέσα από τα πανίσχυρα εργαλεία του διαδικτύου.

Αν ήμασταν εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, θα σελιδοποιούσαμε έτοιμο εταιρικό περιεχόμενο από προφίλ εταιρειών με κάποιο προτεινόμενο τρόπο.

Στην ουσία και στη βάση, η angellight Services Ltd, αποτελεί έναν επιχειρηματικό αρχιτέκτονα για την ασφαλή και επιτυχημένη μετάβαση εταιρειών από την περιορισμένη φαινομενικά εμπορική πραγματικότητα, στον πανίσχυρο κόσμο του εμπορικού διαδικτύου. Συμβουλεύουμε, σχεδιάζουμε εταιρικά προφίλ, τα κατασκευάζουμε τα φιλοξενούμε με κορυφαίες προδιαγραφές και τα διαφημίζουμε, προωθώντας τα με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο. Εξυγιαίνουμε επιχειρήσεις, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να παραμείνουν ισχυρές και ανταγωνιστικές για τα επόμενα 10 χρόνια.

Για να εφαρμόσουμε όλες τις παραπάνω απαιτούμενες ενέργειες, έτσι ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί σε όσα υποσχόμαστε στους επιχειρηματίες/πελάτες μας, μελετάμε την αγορά και χτίζουμε στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους επαγγελματίες του τομέα τους για όλες τις υποκατηγορίες υπηρεσιών μας..

Όπου άλλες εταιρείες θα έβλεπαν ανταγωνιστές, εμείς βλέπουμε φίλους και συνεργάτες. Όποια νέα υπηρεσία ή προϊόν θαυμάσουμε συναντώντας το στην αγορά, αναλογιζόμενοι την πιθανότητα να συντελέσει θετικά, εξυπηρετώντας συγκεκριμένους πελάτες μας, οργανώνουμε επικοινωνία με την κατασκευάστρια εταιρεία της για την έναρξη μιας νέας συνεργασίας.

  ποτέ δε θα καταφέρεις να διασχίσεις τον ωκεανό, μέχρι να βρεις το θάρρος να αφήσεις από τα μάτια σου τη στεριά  
Χριστoφορος Κολoμβος

Τι Είπαν για Εμάς

Σχόλια Πελατών & Συνεργατών